Zalm ‘à la nage’ in oosterse kokossaus met groenten

Zalm ‘à la nage’ in oosterse kokossaus met groenten

Kooktips

Het recept van de Oosterse kokossaus kan u ook op onze website vinden.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de aspergetips in 2 stukken.

  2. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de puntpaprika’s en snij het vruchtvlees in ringetjes.

  3. Snij de shiitakes in plakjes.

  4. Snij het witte gedeelte van de paksoi in maantjes en ½ van de bladeren in reepjes.

  5. Pluk de basilicumblaadjes los.

  6. Verwarm de kokossaus in een ruime pot en pocheer de groenten erin.

  7. Begin met de bloemkool. Wanneer deze beetgaar is, voeg je de shiitakes, asperges en paksoi toe.

  8. Snij de zalm in stukken. Voeg toe en laat kort garen. Kruid met peper en zout.

  9. Verdeel over voorverwarmde diepe borden en bestrooi met basilicumblaadjes.