Hibiscus Gin

Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bereiding:
-
Doe de blauwe bessen samen met de rietsuiker in een steelpannetje en breng al roerend aan de kook. Laat 5 min. koken. Prak de bessen fijn en duw door een zeef. Vang het sap op.
-
Vul een ginglas met ijsblokjes en voeg 2 cl blauwebessensap het limoensap en de gin toe.
-
Vul verder aan met de tonic.
-
Werk af met de blaadjes munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven