Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng 1 deel gin met 1 deel limoncello en 5 blaadjes basilicum in een cocktailshaker. Laat even trekken.
-
Vul het glas met crushed ijs.
-
Giet door een zeefje in het glas met ijs.
-
Giet de tonic erbij naar eigen smaak.
-
Werk af met enkele basilicumblaadjes en wat citroenzeste.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven