Limoncello

Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de citroenen goed en schrob ze proper met een borstel.
-
Snij de schil van de citroenen en snij deze in stukken.
-
Voeg de citroenschillen aan de vodka toe en laat 1 maand trekken.
-
Laat het water met de suiker koken. Zet van het vuur en laat afkoelen.
-
Giet de alcohol, citroenschillen en suikersiroop in een fles en laat nog 1 maand trekken.
-
Zeef de limoncello en verdeel over 1 of meerdere flessen.
-
Bewaar op een koele plaats. Serveer steeds koud.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders