Steak sandwich met pittige salsa

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de ciabattabroodjes 10 min in een voorverwarmde oven op 180°C.
-
Wrijf de entrecote in met olijfolie en wat lookpoeder. Kruid met peper en zout.
-
Gril de entrecote in een grillpan aan beide kanten tot de gewenste gaarheid.
-
Snipper de peterselie en de koriander. Pel en plet de look en meng met de verse kruiden.
-
Pel en snipper de sjalot en voeg ook toe. Meng alles met een scheut olijfolie.
-
Snij de chilipepers in 2 en verwijder de pitjes. Snij het vruchtvlees fijn en voeg toe aan de salsa.
-
Verfris de salsa met citroensap en kruid met peper, zout en gedroogde oregano.
-
Snij de entrecote in sneetjes. Open de broodjes en garneer met vlees, salsa en blaadjes rucola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven