Gelakte zalmfilet en noedelslaatje met gemarineerde komkommer

Vis , Gluten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bereiding
-
Rasp de gember.
-
Verwijder het vel van de zalmfilets.
-
Meng de helft van de geraspte gember met 4 eetl. shoyu, de sesamolie, de balsamicoazijn en de honing. Giet over de zalmfilets en laat 20 min. marineren in de koelkast.
-
Maak intussen dunne linten van de ongeschilde komkommers met een dunschiller, tot aan de zaadlijsten.
-
Meng de komkommerlinten met 2 eetl. shoyu en de rest van de gember, de rijstazijn en de suiker. Kruid met zwarte peper en laat 10 min. marineren in de koelkast.
-
Hak intussen de blaadjes koriander grof.
-
Verhit de kokosolie in een pan. Haal de zalmfilets uit de marinade en hou de marinade apart. Bak de zalmfilets 4 à 5 min. Draai om en bak nog 2 à 3 min. Giet er regelmatig wat marinade over, tot de zalmfilets aan beide kanten gekaramelliseerd zijn.
-
Kook intussen de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Meng de noedels met de gemarineerde komkommerlinten, de sesamzaadjes en de grofgehakte korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven