Gemarineerde varkenssnede met prei

Kooktips
Les Hauts Rocs `Terra Vitis' A.O.P. Côtes du Rhône Villages Milieubewuste teelt.
Gluten , Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + 30 min. marineren)
-
Snij de prei in ringen van 1 cm.
-
Snij het vlees in repen van 2 cm, meng er de sojasaus en de mosterd onder en laat 30 min. marineren.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de prei 5 min. al roerend. Giet er de kippenbouillon over en laat 10 min. verder gaar worden op een zacht vuur. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud stromend water.
-
Verhit 1 eetl. boter in een braadpan en bak de vleesreepjes 3 à 5 min. aan alle kanten goudbruin. Overgiet met de room en breng op smaak met peper en zout.
-
Meng het vlees onder de prei en roer er eventueel wat mosterd onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tagliatelle over de borden en lepel er de prei en de reepjes varkensvlees bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven