Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de andijvie in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en de aardappelen enkele min. Overgiet met 1 L water en verkruimel er het bouillonblokje over. Laat 15 min. koken.
-
Voeg de andijvie toe. Kruid met peper en zout. Laat nog 2 à 3 min. koken. Mix fijn.
-
Afwerking:
-
Verdeel de soep over diepe borden en werk af met een scheutje room en de croutons.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven