Andijviesalade met roquefort, croutons en kotelet PT30M 4 porties 8 sneetjes toastbrood 150 g Spar boter Boni olijfolie 1 citroen (het sap) 1 grote andijvie 100 g roquefort 4 varkenskoteletten fijngesneden peterselie

Andijviesalade met roquefort, croutons en kotelet

057346edae0ac402f2f1b77fb4ee387cfedfe5a7c2fcec67525055072dbb8173.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de krop andijvie grondig. Pluk de bladeren, spoel ze en zwier droog. Snij in fijnere stukken.

  2. Snij de roquefort in kleine stukjes.

  3. Snij het toastbrood in kleine dobbelsteentjes. Bak ze goudkleurig in een hete pan met olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

  4. Bak de varkenskoteletten goudbruin in hete boter. Kruid met peper en zout.

  5. Meng de andijvie, roquefort en broodcroutons onder elkaar. Besprenkel met olijfolie en citroensap, smaak af met peper en zout.

  6. Presenteer de salade in een schoteltje per persoon en werk af met fijngehakte peterselie. Serveer de kotelet erbij.