Oosterse wokschotel

Kooktips
Les Hauts Rocs Rasteau A.C. Côtes du Rhône Villages
Coto de Imaz Reserva D.O.C. Rioja Spanje
sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
Snij de kipfilets in reepjes.
-
Snij de venkel in fijne reepjes.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Snij de mango in blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de bakolie in de wok en bak de kippenreepjes aan alle kanten goudbruin.
-
Voeg de venkelreepjes toe en roerbak 3 min.
-
Voeg de sojascheuten en de geraspte gember toe en roerbak nog 2 min.
-
Overgiet met de kokosmelk en voeg de mangoblokjes toe. Laat nog even koken, voeg de sesamzaadjes toe en kruid naar smaak met kerrie, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien op met noedels.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven