Oosterse wokschotel

Oosterse wokschotel

Kooktips

Les Hauts Rocs Rasteau A.C. Côtes du Rhône Villages

Coto de Imaz Reserva D.O.C. Rioja Spanje

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de kipfilets in reepjes.

  3. Snij de venkel in fijne reepjes.

  4. Schil de gember en rasp fijn.

  5. Snij de mango in blokjes.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de bakolie in de wok en bak de kippenreepjes aan alle kanten goudbruin.

  8. Voeg de venkelreepjes toe en roerbak 3 min.

  9. Voeg de sojascheuten en de geraspte gember toe en roerbak nog 2 min.

  10. Overgiet met de kokosmelk en voeg de mangoblokjes toe. Laat nog even koken, voeg de sesamzaadjes toe en kruid naar smaak met kerrie, peper en zout.

  11. Afwerking:
  12. Dien op met noedels.