Gebakken schelvis met gnocchi en wittekool in kerriesaus

Kooktips
Vedett IPA Blond bier
Montagny 1er Cru A.O.P. `La Burgondie' Cave de Buxy
Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
Snij de halve wittekool in fijne reepjes.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest fijn. Hou het groen opzij voor de afwerking.
-
Pers de halve citroen.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote pan en stoof het knoflook, de ui, de wittekool en de venkel 5 à 8 min.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons.
-
Meng de champignons met de andere groenten en overgiet met de room. Kruid met peper, zout, en het kerriepoeder. Voeg het citroensap toe. Laat 10 min. zachtjes sudderen.
-
Verwarm de gnocchi (instructies: zie verpakking) en voeg toe aan de groenten.
-
Smelt 2 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de schelvishaasjes 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met het groen van de venkel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven