Crostini met geitenkaas in spek en koolrabislaatje

Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
Snij het stokbrood in schuine sneetjes van ± 1 cm. Leg naast elkaar op een bakplaat.
-
Schil de koolrabi en rasp grof.
-
Rasp de schil van de limoen (niet het wit) en pers tot je 1 eetl. sap hebt.
-
Snipper de dille fijn.
-
Snij de geitenkaas in plakjes en verdeel over de sneetjes stokbrood.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Zet de sneetjes stokbrood ± 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen de koolrabi met de limoenzeste, het limoensap, de olijfolie en de dille. Kruid met zwarte peper, zout en piment d'espelette.
-
Haal de crostini uit de oven en verdeel er het koolrabislaatje over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven