Crostini met geitenkaas in spek en koolrabislaatje

Crostini met geitenkaas in spek en koolrabislaatje

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Voorbereiding:
  2. Snij het stokbrood in schuine sneetjes van ± 1 cm. Leg naast elkaar op een bakplaat.

  3. Schil de koolrabi en rasp grof.

  4. Rasp de schil van de limoen (niet het wit) en pers tot je 1 eetl. sap hebt.

  5. Snipper de dille fijn.

  6. Snij de geitenkaas in plakjes en verdeel over de sneetjes stokbrood.

  7. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  8. Bereiding:
  9. Zet de sneetjes stokbrood ± 15 min. in de voorverwarmde oven.

  10. Meng intussen de koolrabi met de limoenzeste, het limoensap, de olijfolie en de dille. Kruid met zwarte peper, zout en piment d'espelette.

  11. Haal de crostini uit de oven en verdeel er het koolrabislaatje over.