Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Breng de kippenbouillon samen met het sinaasappelsap aan de kook. Voeg de fijngesnipperde sjalot en de in blokjes gesneden wortelen toe. Breng aan de kook, doe er de kruiden bij, dek af en laat 20 min. koken. Mix heel fijn.
-
Meng voor de komijnkoekjes de boter, de bloem, het eiwit en de suiker dooreen. Leg telkens een koffiel. deeg op een ingevette bakplaat en strijk open tot 5 cm lange reepjes. Strooi er komijn over en bak 8 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Verdeel de soep over minisoepkommetjes en leg dwars bovenop een komijnkoekje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven