Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij in grove stukken. Stoof ze aan in de boter. Voeg de wortelen toe en laat even garen.
-
Giet het water erbij, voeg de bouillonblokjes en laurierblaadje toe. Laat de soep opkoken en gedurende 15 minuten op een zacht vuurtje garen.
-
Verwijder het laurierblaadje. Voeg de kaasporties toe.
-
Mix tot tot een gladde soep.
-
Serveer in soepkommen en versier met dragonblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven