Zeewolf in zoetzure saus met Chinese noedels

Kooktips
Château de Brossay A.C. Cabernet d'Anjou
Bijzonder fruitige rosé met een mooi boeket van bloemetjes en rijp fruit. Deze halfdroge wijn is op zijn best als u hem koel schenkt.
Gewürztraminer Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace
Droge en tegelijk fruitige witte wijn, met typische kruidige smaak van de gewürztraminerdruif. Koel schenken.
Vis en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
Laat de zeewolffilets oppervlakkig ontdooien. Snij de filets in blokjes die u goed droog dept met keukenrol.
-
Voor de saus mengt u 8 eetl. zoetzure saus met het sap van de citroen, 1 eetl. tomatenketchup, het geperste teentje knoflook, het versnipperde pepertje, de geraspte wortel en de grof gehakte pindanootjes. Kruid met peper en zout.
-
Kook de eiermie gedurende 4 min. in lichtgezouten kokend water. Laat uitlekken, spoel met koud water en laat opnieuw uitlekken. Laat volledig afkoelen.
-
Snij de tomaten en de komkommer in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Doe de bloem, het maïszetmeel, de paprikapoeder, een mespunt cayennepeper, peper en zout in een stevige plastic zak. Voeg er de visblokjes bij, sluit de zak en schud hem goed op tot alle visblokjes goed onder de bloem zitten. Haal de visblokjes uit de zak.
-
Bak de visblokjes goudbruin in 2 eetl. hete zonnebloemolie gedurende 4 min.
-
Versnij de eiermie met een schaar en meng er de helft van de zoetzure saus onder. Doe ze in een ruime slakom. Verdeel er de tomaten- en komkommerblokjes en de gebakken vis over. Overgiet met de rest van de zoetzure saus en versier met wat korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven