Aardappelsalade met kip en curry PT30M 2 porties 2 sneetjes oud brood 1 sap van limoen 1 kl suiker 1 el Boni mayonaise Boni olijfolie 1 el currypoeder 1 rode ui 1 kleine groene appel 1 el Boni Selection melk 4 sneetjes Spar ontbijtspek Spar boter 2 el bladpeterselie gekookte aardappelen (ongeveer grote aardappel 100 g kipfilet

Aardappelsalade met kip en curry

5a36928e8a1271135929bf20b6ca24f3fbe009e4ab7f4532c5935113dd6dd971.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Dressing: mix de ingrediënten en breng op smaak met peper en zout.

  2. Snij de kipfilet in blokjes en bak ze goudbruin en gaar in olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. Snij het brood in blokjes en bak goudbruin in hete boter. Kruid met peper en zout.

  4. Pel de ui. Snij de appel en de ui in blokjes.

  5. Bak de speksneetjes krokant.

  6. Schep de kip-, ui- en appelblokjes door de aardappelen. Besprenkel met de dressing en verkruimel het krokante spek erover. Snij de bladpeterselie fijn en werk het gerecht af met de peterselie.