Antipastisalade

Gluten , Lactose , Melk , Mosterd , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de ciabatta in plakjes, bestrijk met olijfolie en wrijf in met de teen look. Schik op een rooster en bak goudbruin in de oven zoals aangegeven op de verpakking.
-
Pel de uien en snij in partjes. Schik ze op een bakplaat, besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout en zet 10 min in de oven.
-
Voeg de gekleurde tomaatjes bij de uien, besprenkel met olijfolie en kruid met oregano, espelettepeper en zout. Zet nog 10 min terug. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Dressing:
-
Snipper de basilicumblaadjes fijn en klop ze met de balsamicoazijn,185 ml olijfolie / 4 el azijn, fijne suiker en mosterd tot een dressing. Kruid met peper en zout.
-
Laat de artisjokken en paprika’s uitlekken. Snij de tapastomaten doormidden.
-
Schik de groenten in het midden van een grote schaal en besprenkel met dressing. Dresseer de olijven, pancetta, coppa, Italiaanse ham, mortadella en burrata er netjes op. Serveer met de ciabatta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven