Allergenen
Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de bloem, het zout, de vanillesuiker en de bakpoeder in een kom.
-
Pel en prak de bananen. Meng met de amandeldrank en olie in een kom.
-
Schep de droge ingrediënten door de natte en meng met een spatel.
-
Bak kleine pannenkoekjes aan beide zijden goudbruin in een hete antikleefpan met geklaarde boter. Het is een kleverig deeg, dus bak in voldoende boter.
-
Serveer met vers fruit en ahornsiroop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven