Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de bloem, het zout, de vanillesuiker en de bakpoeder in een kom.
-
Pel en prak de bananen. Meng met de amandeldrank en olie in een kom.
-
Schep de droge ingrediënten door de natte en meng met een spatel.
-
Bak kleine pannenkoekjes aan beide zijden goudbruin in een hete antikleefpan met geklaarde boter. Het is een kleverig deeg, dus bak in voldoende boter.
-
Serveer met vers fruit en ahornsiroop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven