Berloumi met gelakte broccolini met sesam en srirachamayonaise

Allergenen
Lactose , Melk , Mosterd , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de broccolini beetgaar in kokend gezouten water. Laat afkoelen in ijswater.
-
Bak de Berloumi in een pan met een scheut olie. Doe de broccolini erbij en bak mee.
-
Meng de BBQ-saus, sojasaus en hoisinsaus. Lepel over de broccolini. Laat een beetje inkoken en dresseer op een bord.
-
Strooi wat sesamzaadjes erover. Werk af met wat srirachamayonaise.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders