Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de boter en laat lauw worden.
-
Verbrokkel de gist onder de melk en het water. Roer tot de gist vermengd is.
-
Splits de eieren en klop de eidooiers los. Voeg toe aan de melk.
-
Doe de bloem erbij en klop het beslag luchtig met een garde.
-
Voeg de gesmolten boter en het snuifje zout toe. Meng alles.
-
Klop de eiwitten tot wit schuim met een mixer. Voeg toe aan het beslag en spatel er voorzichtig onder.
-
Dek het deeg af met een vochtige handdoek en laat 45 minuten rusten.
-
Verwarm het wafelijzer en wrijf de platen in met een beetje arachideolie.
-
Schep met een pollepel het beslag in het hete wafelijzer en draai het ijzer om. Zo zullen de platen overal bedekt zijn.
-
Bak de wafels goudbruin.
-
Haal uit het wafelijzer en stapel op elkaar. Bestrooi met bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven