noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Hak de amandelen grof.
-
Halveer de vanillestok in de lengte en schraap het merg eruit.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Meng de bloem met de suiker, de bloemsuiker en het bakpoeder.
-
Roer het ei, de olijfolie, het merg van de vanillestok, de gember, de amandelen en een snuifje zout erdoor. Kneed met de hand tot een glad deeg.
-
Maak er 2 lange worsten van en druk ze wat plat.
-
Leg op een ovenplaat met bakpapier en bak 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en verlaag de oventemperatuur naar 130°C.
-
Snij de koekjesrol in schuine koekjes van 2 cm breed.
-
Leg de koekjes weer op de ovenplaat en bak nog 15 min.
-
Laat afkoelen.
-
Hak de chocolade fijn. Smelt ¾ van de witte chocolade op een zacht vuur. Roer de overige chocolade er, van het vuur, door.
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Dop 1 zijde van elk koekje in de witte chocolade en bestrooi met pistachenoten.
-
Serveer met een warme kop thee of zoete dessertwijn.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven