Baked oats met frambozen, witte chocolade en pistache

Allergenen
Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 175°C.
-
Mix de havermout met de bananen, eieren, esdoornsiroop en bakpoeder tot een stevig deeg in een blender.
-
Snij de frambozen in stukjes. Roer onder het deeg. Schep ½ van het deeg in vuurvaste kommetjes. Leg er telkens een stukje van 10 g chocolade op. Bedek met de rest van het deeg.
-
Zet 20 min in de warme oven.
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Werk de baked oats af met nog wat geraspte chocolade en pistachenoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders