Pistache travelcake met frambozen

Eieren , Gluten , Lactose , Melk , noten , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pistachepasta:
-
Doe de pistachenoten in een krachtige blender en laat mixen tot je een pasta bekomt.
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Travelcake:
-
Beboter en bebloem de travelcakevorm. Klop de eieren met de suiker los in een kom en voeg eerst de pistachepasta toe, vervolgens de gezeefde bloem met bakpoeder, de room, en als laatste de gesmolten boter.
-
Giet het mengsel in de bakvorm, zet het deksel erop en bak 40 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven, haal de cake uit de vorm, verwijder de tube en laat afkoelen.
-
Frambozenvulling:
-
Doe de bevroren frambozen in een steelpan en breng aan de kook. Meng de suiker met de pectine en roer door de frambozen. Laat even goed doorkoken. Laat afkoelen, schep in een spuitzak en spuit de frambozenvulling in de holte van de cake.
-
Glazuur:
-
Smelt de chocolade, voeg de olie en pistachepasta erbij en meng goed. Giet het glazuur over de cake zodat hij rondom mooi bedekt is. Laat het glazuur opstijven.
-
Afwerking:
-
Werk de travelcake af met pistachenoten en verse frambozen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven