Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pistachepasta:
  2. Doe de pistachenoten in een krachtige blender en laat mixen tot je een pasta bekomt.

  3. Verwarm de oven voor op 160°C.

  4. Travelcake:
  5. e71afb73293bc2c6c31e0561dfc378487abfdf1d54fbdd430c84241b002f8455.jpg 91061823b8584d48c6039729e509d949ae44e22e36e1e612f42465251cdf16e6.jpg

    Beboter en bebloem de travelcakevorm. Klop de eieren met de suiker los in een kom en voeg eerst de pistachepasta toe, vervolgens de gezeefde bloem met bakpoeder, de room, en als laatste de gesmolten boter.

  6. 3dacea01d87cec4bc5f43b6ceec864682eb12481157d4b02ae5cff841af6f96c.jpg 20fc47ee3f82e98525e6ec27feb2314f290f77bd75e5ab745f9e125483af294d.jpg 27f480966a52cc9438351cff63d19df32d26c3eabea005402e4dc66f9bdc3281.jpg 69cf71144d2f7a48caf516ed8315573bf2b2aa6e2f83b00e1c7891da98ece8a2.jpg 592919f215450a0682bd373d62cb3ab1950f5664851d5cf55abdba032ac86c46.jpg

    Giet het mengsel in de bakvorm, zet het deksel erop en bak 40 min in de voorverwarmde oven.

  7. Haal uit de oven, haal de cake uit de vorm, verwijder de tube en laat afkoelen.

  8. Frambozenvulling:
  9. f17ded2d6f29b155932ffc2f3404aa0903dced4c3ef401eddccaad0de9b9c805.jpg

    Doe de bevroren frambozen in een steelpan en breng aan de kook. Meng de suiker met de pectine en roer door de frambozen. Laat even goed doorkoken. Laat afkoelen, schep in een spuitzak en spuit de frambozenvulling in de holte van de cake.

  10. Glazuur:
  11. 8671ac2d99b40851e9dee31cea77b2af1810d334cd5a37565150aaa4949fa87c.jpg

    Smelt de chocolade, voeg de olie en pistachepasta erbij en meng goed. Giet het glazuur over de cake zodat hij rondom mooi bedekt is. Laat het glazuur opstijven.

  12. Afwerking:
  13. 54446722dc5c63783f45a6c09c6a13589c10c86d0ff7c6d52c78725257429cc9.jpg

    Werk de travelcake af met pistachenoten en verse frambozen.