Crab Rangoon

4Schaal-/Schelpdieren60minPrint
Ingrediënten
  • 350 g roomkaas (type Philadelphia)
  • 450 g uitgelekt krabvlees
  • 3 teentjes look
  • 3 lente-uitjes
  • 3 kl sesamolie
  • 1,5 kl worcestersaus
  • 1 verpakking filodeeg
  • Boni Selection zoete chilisaus
  • 100 g Spar boter
Recept

1. Verwarm de oven voor op 175°C (hete lucht).
2. Laat de boter smelten.
3. Pel en snipper de look fijn. Snij de lenteui in fijne ringetjes.
4. Doe de roomkaas en krab in een kom en meng de look, lente-ui, sesamolie en worcestersaus erdoor. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
5. Snij een vel filodeeg in 3 stroken en bestrijk met gesmolten boter.
6. Schep een grote koffielepel vulling in de rechtse hoek en vouw de hoek over de vulling. Blijf de driehoek verder vouwen en kleef het uiteinde dicht met een beetje water.
7. Schik de driehoekjes op bakpapier en bak in 20 à 30 min goudbruin en gaar.
8. Serveer met zoete chilisaus als dip.

< naar recepten