Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de komkommer en snij in stukken.
-
Was de spinazieblaadjes en hak ze grof.
-
Schil de gember en snij heel fijn.
-
Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil.
-
Mix de avocado met de spinazieblaadjes, gember, limoensap, 3 dl water en komkommer tot een gladde soep. Breng op smaak met olijfolie en zwarte peper. Zet koel.
-
Giet in gekoelde glazen en voeg eventueel nog een ijsblokje toe. Werk af met grijze garnalen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven