Hartige druiven tarte tatin met rozemarijn, burrata en peperkoekcroutons
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Was de druiven, verwijder de steeltjes en snij overlangs in 2.
-
Verhit de honing en boter in een antikleefpan en voeg de rozemarijn en tijm toe. Voeg de druiven na 1 min toe en laat ze kort meebakken.
-
Schep alles over in de taartvorm en verwijder de tijm en rozemarijn.
-
Dek af met het bladerdeeg en prik wat gaatjes met een vork.
-
Bak 25 min in de voorverwarmde oven.
-
Snij de peperkoek in kleine dobbelsteentjes. Bak de dobbelsteentjes krokant in hete boter. Stort uit op keukenpapier en laat uitlekken.
-
Haal de tarte tatin uit de oven en draai om op een bord.
-
Serveer de burrata op de taart en werk af met de peperkoekcroutons.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven