Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de rietsuiker in een kom met het zeezout, de roze bessen en de tijmnaaldjes.
-
Snij de limoenen in plakjes van 5 mm.
-
Strooi een 1 cm dikke laag van het mengsel op de bodem van de bokalen en leg daarop een laag limoenplakjes. Bestrooi met een laag suiker en zoutmengsel en herhaal dit tot de bokalen gevuld zijn.
-
Eindig met een dikke laag suiker en zoutmengsel tot de bovenste laag limoenplakjes volledig bedekt is. Sluit de bokalen goed af.
-
Laat 1 maand rusten
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven