Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rasp de emmentaler fijn en roer de maïzena eronder.
-
Breek de gorgonzola, appenzeller of brie de Meaux in stukken.
-
Pel de look en pers fijn.
-
Verwarm de witte wijn met de look tot net aan het kookpunt.
-
Roer er per handvol met een klopper de emmentaler onder met de gorgonzola, appenzeller of brie de Meaux tot de kazen volledig zijn gesmolten.
-
Breng op smaak met citroensap, cayennepeper en nootmuskaat.
-
Verdeel over de verschillende kleine fonduesetjes. Hou warm met een kaarsje en serveer met de gewenste garnituren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven