Kipkokosmelkbouillon met champignons

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Borstel de paddenstoelen schoon. Snij grote exemplaren in plakken.
-
Schil en rasp de gember. Verwijder de zaadjes van de chilipeper en hak het vruchtvlees grof.
-
Plet de citroengrasstengels en snij in grote stukken.
-
Breng de kippenbouillon aan de kook en voeg kokosmelk, citroengras, gember, vissaus, limoensap, pepers en champignons toe. Laat 10 à 15 minuten koken zodat de smaken zich kunnen vermengen.
-
Werk af met een limoenpartje. Bestrooi met verse korianderblaadjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders