Kipkokosmelkbouillon met champignons PT30M 4 porties handvol verse koriander 1 partjes limoen 150 g Spar trio van champignons 2 stengels citroengras 4 dl kokosmelk 1 eetlepel Thai vissaus 1 liter Spar kippenbouillon 4 cm verse gember 1 el limoensap 1 rode chilipeper

Kipkokosmelkbouillon met champignons

23fb9cf438129a7c8d89f833b42714618d5dd41dc01b981f19c6b4623c873c4f.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Borstel de paddenstoelen schoon. Snij grote exemplaren in plakken.

  2. Schil en rasp de gember. Verwijder de zaadjes van de chilipeper en hak het vruchtvlees grof.

  3. Plet de citroengrasstengels en snij in grote stukken.

  4. Breng de kippenbouillon aan de kook en voeg kokosmelk, citroengras, gember, vissaus, limoensap, pepers en champignons toe. Laat 10 à 15 minuten koken zodat de smaken zich kunnen vermengen.

  5. Werk af met een limoenpartje. Bestrooi met verse korianderblaadjes en serveer.