Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de kippenkarkas en eventuele kippenvleesresten in een pan met 2 liter koud water en het kruidentuiltje. Kruid met peper en zout. Breng aan de kook en laat 1 uur koken.
-
Zeef de bouillon.
-
Stoof de juliennegroenten kort aan in olie. Voeg de gezeefde kippenbouillon eraan toe. Laat de groenten gaar koken.
-
Breng op smaak met peper en zout. Voeg de balletjes toe en laat doorwarmen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven