Mosselen met sinaasappel, citroengras en kokosmelk

Selder en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de mosselen en haal de kapotte mosselschelpen eruit.
-
Was de bleekselder en snij in grove stukken. Pel de uien en snij in schijfjes.
-
Snij de citroengrasstengels overlangs door. Snipper de muntblaadjes fijn.
-
Spoel de sinaasappelen en snij in kwartjes. Reken ½ sinaasappel per mosselpot.
-
Stoof de uiplakjes, selderstukken, citroengras en sinaas appelkwartjes aan in de olijfolie. Giet de kokosmelk erbij en laat eventjes opkoken.
-
Doe de mosselen in de verschillende potten en kruid met peper en zout. Zet het deksel op de potten. Laat de mosselen onder gesloten deksel garen (ongeveer 8 minuten). Schud de mosselen op.
-
Werk af met de fijngesnipperde munt en dien onmiddellijk op. Serveer de Krisproll’s erbij.