Selder en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de mosselen en haal de kapotte mosselschelpen eruit.
-
Was de bleekselder en snij in grove stukken. Pel de uien en snij in schijfjes.
-
Snij de citroengrasstengels overlangs door. Snipper de muntblaadjes fijn.
-
Spoel de sinaasappelen en snij in kwartjes. Reken ½ sinaasappel per mosselpot.
-
Stoof de uiplakjes, selderstukken, citroengras en sinaas appelkwartjes aan in de olijfolie. Giet de kokosmelk erbij en laat eventjes opkoken.
-
Doe de mosselen in de verschillende potten en kruid met peper en zout. Zet het deksel op de potten. Laat de mosselen onder gesloten deksel garen (ongeveer 8 minuten). Schud de mosselen op.
-
Werk af met de fijngesnipperde munt en dien onmiddellijk op. Serveer de Krisproll’s erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven