Korma van kip & zoete aardappel

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij in partjes. Snij de tomaten in stukken en de kipfilet in grote dobbelstenen.
-
Schil de aardappelen, snij in stukken en kook net gaar in licht gezouten water. Laat uitlekken en hou warm.
-
Verhit een scheut olie in de wok en roerbak de kip en ui goudbruin en gaar. Schep er de kormasaus bij en 150 ml water en breng aan de kook.
-
Voeg de tomaten toe en laat 5 minuten sudderen. Schep er de spinazieblaadjes door en laat 2 minuten koken tot de blaadjes slinken.
-
Roer er de zoete aardappelen door. Laat het geheel doorwarmen en breng op smaak met zwarte peper en zeezout.