Korma van kip & zoete aardappel PT30M 4 porties 500 g zoete aardappelen Spar olijfolie 4 eetlepels kormasaus (bokaal Sharwoods) 1 grote rode ui 150 g jonge spinazieblaadjes 2 grote tomaten 1 dubbele kipfilet

Korma van kip & zoete aardappel

4c5cb0c30d80e20e2afbe31ec0a6a0dfb4d37a1458792e1247e2dcc1571d2a11.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snij in partjes. Snij de tomaten in stukken en de kipfilet in grote dobbelstenen.

  2. Schil de aardappelen, snij in stukken en kook net gaar in licht gezouten water. Laat uitlekken en hou warm.

  3. Verhit een scheut olie in de wok en roerbak de kip en ui goudbruin en gaar. Schep er de kormasaus bij en 150 ml water en breng aan de kook.

  4. Voeg de tomaten toe en laat 5 minuten sudderen. Schep er de spinazieblaadjes door en laat 2 minuten koken tot de blaadjes slinken.

  5. Roer er de zoete aardappelen door. Laat het geheel doorwarmen en breng op smaak met zwarte peper en zeezout.