Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de wortels en de rapen. Snij beide in gelijke blokjes.

  2. Pel de teentjes look en snipper fijn.

  3. Smelt een klontje boter in een hete braadpan. Kleur de lamskoteletjes aan beide kanten aan. Kruid met peper en zout.

  4. Doe het vlees samen met het aanbaksel in een stoofpot. Zet het vlees net niet onder water. Zet de stoofpot, zonder deksel, gedurende ± 15 minuten op een hoog vuur.

  5. Voeg vervolgens de wortel- en raapblokjes en fijngesnipperde look toe. Laat garen en het vocht inkoken gedurende 1 uur à 1 uur 30 minuten. De groenten moeten gaar zijn en het vlees moet van de beentjes vallen.

  6. Giet de tomatenblokjes erbij. Proef en voeg, indien te zuur, een beetje suiker toe. Kruid met peper en zout.

  7. Voeg op het einde de witte bonen toe volgens smaak.