Oesters met kerrie en komijn
Selder , Vis , Lactose , Melk , Weekdieren , Mosterd , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortel, pel de sjalot en snij alles in kleine blokjes. Snij ook de selderstengel in kleine blokjes.
-
Doe de groenten in een steelpan, overgiet met witte wijn en laat tot ½ inkoken.
-
Steek de oesters open en vang het vocht op. Zeef het oestervocht en giet bij de groenten samen met de visfond en laat opnieuw tot ½ inkoken.
-
Voeg de room, kerrie en komijn toe en laat inkoken tot een gebonden saus.
-
Maak de oesterschelpen schoon, schik de oesters erin en schep de saus erover. Werk af met koriander of plukjes kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders