Tartaar van Angus met oester
Melk , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het vlees eerst in plakken, dan in repen en vervolgens in kleine blokjes. Zet koel.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Snij de bieslook fijn en hak de kappertjes. Snipper de augurk fijn.
-
Open de oesters en steek ze los. Verwijder het harde deel waar de oester vasthangt aan de schelp, dep de oester droog en snij in kleine stukjes.
-
Schep de oester, het vlees, de sjalot, kappertjes, bieslook en augurkjes door elkaar. Breng op smaak met dragonazijn, peper en worcestersaus.
-
Spoel de oesterschelpen, dep droog en vul ze met de tartaar. Schep een toefje room naast de tartaar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders