Oosters vispannetje met krokante groenten

46bf76fd7694223c1f55b2aadc2b9da81395a1fa621245db0027168d1e4df408.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de wortelen en snij ze net zoals de courgette in staafjes. Snij de sluimererwten in de lengte doormidden.

  2. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Snij het vruchtvlees in reepjes. Snij de pijpajuintjes in schuine lange stukken van 3 cm.

  3. Verwarm de olie in de wok op een hoog vuur en roerbak de groenten in volgorde van hardheid. Begin dus met de wortelstaafjes en bak vervolgens de sluimererwten, paprikareepjes, courgettestaafjes, looksnippers en lente-ui. Schep voortdurend om. Breng verder op smaak met peper en zout.

  4. Verwarm de visrolletjes met hun saus in de microgolfoven.

  5. Schik 3 visrolletjes op elke bord. Nappeer met de saus en serveer met de krokante groenten en Thaise rijst.

  6. Garneer met verse blaadjes koriander.