Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Courgette
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en snij ze net zoals de courgette in staafjes. Snij de sluimererwten in de lengte doormidden.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Snij het vruchtvlees in reepjes. Snij de pijpajuintjes in schuine lange stukken van 3 cm.
-
Verwarm de olie in de wok op een hoog vuur en roerbak de groenten in volgorde van hardheid. Begin dus met de wortelstaafjes en bak vervolgens de sluimererwten, paprikareepjes, courgettestaafjes, looksnippers en lente-ui. Schep voortdurend om. Breng verder op smaak met peper en zout.
-
Verwarm de visrolletjes met hun saus in de microgolfoven.
-
Schik 3 visrolletjes op elke bord. Nappeer met de saus en serveer met de krokante groenten en Thaise rijst.
-
Garneer met verse blaadjes koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven