Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Schil de pompoen, aardappelen en wortels. Pel de ui en het teentje look. Snij alle groenten in stukjes. 
- 
                    
                    Stoof de groenten aan in olijfolie in een hoge kookpot. 
- 
                    
                    Giet de kippenbouillon erbij en kruid met peper en zout. Laat 20 min koken tot alle groenten gaar zijn. 
- 
                    
                    Mix de soep fijn en hou warm. 
- 
                    
                    Doe de stukjes boter bij de soep en warm op tot ze gesmolten zijn. 
- 
                    
                    Maak van de geitenkaas mooie quenelles en leg in het midden van het bord. Verdeel er wat olijfolie met truffel over. Giet de soep erover. 
- 
                    
                    Werk af met wat fijngesnipperde platte peterselie en gedroogde uitjes. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                