noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de rabarber fijn.
-
Snij de vanillestok in de lengte doormidden en schraap het merg er voorzichtig uit.
-
Meng de rabarber met de suiker, de vanillestok zonder merg, het kaneelpoeder, het citroensap en het water. Breng aan de kook.
-
Laat ± 20 min koken, tot de rabarber zacht is.
-
Verdeel over 4 kommetjes en plaats in de koelkast. Laat volledig afkoelen.
-
Voeg ¼ kl vanillemerg toe aan de yoghurt en meng.
-
Verdeel de vanilleyoghurt over de kommetjes rabarbersoep. Werk af met gehakte pistachenoten en fijngesneden muntblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven