Rabarbersoepje met vanilleyoghurt, munt en pistache

fbc827f62250fab1e4b442b4f25588ff0b3579f53986a5909d15415e3e5b371a.jpg

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de rabarber fijn.

  2. Snij de vanillestok in de lengte doormidden en schraap het merg er voorzichtig uit.

  3. Meng de rabarber met de suiker, de vanillestok zonder merg, het kaneelpoeder, het citroensap en het water. Breng aan de kook.

  4. Laat ± 20 min koken, tot de rabarber zacht is.

  5. Verdeel over 4 kommetjes en plaats in de koelkast. Laat volledig afkoelen.

  6. Voeg ¼ kl vanillemerg toe aan de yoghurt en meng.

  7. Verdeel de vanilleyoghurt over de kommetjes rabarbersoep. Werk af met gehakte pistachenoten en fijngesneden muntblaadjes.