Selder , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortel en snij in kleine stukjes. Pel de uien en snipper fijn. Reinig de selderstengels en snij in fijne stukjes.
-
Verhit de olijfolie in een pot met dikke bodem. Voeg de uisnippers, wortel- en selderstukjes toe en laat gedurende 5 à 6 minuten fruiten.
-
Voeg het gehakt toe en roer los. Bak het gehakt aan alle klanten rul.
-
Giet de wijn erbij en laat een paar minuten sudderen om de alcohol te laten verdampen.
-
Roer tomatenpassata en -concentraat erdoor. Voeg de laurierblaadjes toe.
-
Laat het geheel gedurende 2 uur op een zacht vuur pruttelen.
-
Kook net voor de saus klaar is de tagliatelle al dente. Kijk voor de exacte kooktijd op de verpakking.
-
Giet de pasta af en meng de saus onder de pasta. Laat nog 1 minuut doorwarmen. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de tagliatelle met ragù over de borden.
-
Rasp de Parmezaanse kaas erover en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven