zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de melk met de rum, doorgesneden vanillestok en saffraan op een laag vuur trekken.
-
Breng 1 liter water aan de kook en strooi de rijst er voorzichtig in. Laat 2 minuten trekken. Giet de rijst af.
-
Voeg de rijst toe aan de melk. Zet op een zacht vuur en laat rustig verder garen gedurende ± 20 minuten. Voeg de suiker toe.
-
Week het gelatineblaadje in koud water. Knijp het uit en voeg toe aan de gekookte rijst, meng goed.
-
Klop de room met de bloemsuiker op tot slagroom.
-
Laat de rijst afkoelen tot op kamertemperatuur. Meng de slagroom eronder.
-
Serveer in kommetjes. Laat 12 uur in de koelkast opstijven alvorens te serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven