Eieren , Lactose , Melk , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zet de rijst, melk, suiker en een snuifje zout samen met de vanillestok en kaneelstok op.
-
Laat ± 35 min garen op een zacht vuur tot de rijst gaar is.
-
Zet het vuur uit.
-
Bereid de liaison: meng de eidooiers met 1 dl room.
-
Voeg de liaison toe aan de rijstpap.
-
Klop 2 dl room op met wat bloemsuiker en een scheutje jenever. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Was de paraguayo’s. Snij in partjes en verwijder de pit.
-
Besprenkel de partjes met arachideolie en gril op een hete grillplaat.
-
Doe de rijstpap in een grote schaal.
-
Leg de gegrilde paraguayo op de rijstpap.
-
Werk af met de licht opgeklopte room.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven