Gegrilde venkel en paraguayo met tijm en schelvis

Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven op 180°C.
-
Snij de venkels in 2 en verwijder het harde gedeelte. Hou de helft apart, snij de andere helft in kleinere stukken en schik die in een ovenschaal. Pel de look, snij in fijne schijfjes en doe ze ook in de ovenschaal.
-
Verwijder de pitten uit de paraguayo’s en snij in kleinere stukken, hou de helft apart voor de afwerking en voeg het andere deel toe aan de venkel in de ovenschaal.
-
Snij de aardappelen in gelijke stukken en verdeel ook in de ovenschaal. Kruid de venkel, aardappelen en stukken perzik met olijfolie, peper en zout en takjes tijm. Meng alles goed en schik de stukken vis erop. Kruid die ook met peper en zout. Zet 25 min in de voorverwarmde oven.
-
Snij de overige venkel en paraguayo in fijne schijfjes en breng op smaak met witte wijnazijn, peper, zout en olijfolie. Meng er wat fijngesneden bieslook door.
-
Schik de ovengroenten en de vis op een bord en werk af met de venkelsalade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven