Rijstpap PT1H 4 porties 2 zakjes vanillesuiker 1 eetlepel vanillepoeder saffraan 1 l Boni volle melk beetje zout 120 g dessertrijst kandijsuiker

Rijstpap

f9f0b0f914da0c7e1d918d5acd07e12aaacf5b353fe1e77a786022cb592ec021.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng de melk met de saffraan, een snuifje zout en de vanillesuiker aan de kook.

  2. Strooi de rijst erbij en laat zachtjes garen tot de rijst gaar is. Roer regelmatig.

  3. Los, als de rijst goed gaar is, het vanillepoeder op met een beetje water en voeg al roerend bij de rijstpap.

  4. Laat nog 3 min doorkoken. Voeg eventueel suiker toe naar smaak.

  5. Verdeel over kopjes en laat afkoelen.

  6. Bestrooi met bruine suiker en brand af.