Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de rijst en laat uitlekken.
-
Giet de melk in een kookpot met dikke bodem en zet op het vuur.
-
Voeg de gewassen en uitgelekte rijst toe. Roer zo nu en dan zodat er niets kan aanbranden.
-
Voeg de suiker toe en meng.
-
Voeg de kaneelstok en het saffraanpoeder toe.
-
Breng aan de kook en laat ± 45 minuten pruttelen tot de rijstpap mooi gebonden is.
-
Laat de rijstpap wat afkoelen.
-
Klop ondertussen de room op tot dik vloeibaar.
-
Meng de room met een houten lepel onder de rijstpap.
-
Serveer in potjes met bruine suiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven