zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- Fruit
Blauwe bes
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de ananas en mango.
-
Snij ananas, pruim en mango in kleine blokjes.
-
Snij appel en meloen in bolletjes met behulp van een pommes parisienne lepel.
-
Snij de citrusvruchten ‘peler à vif’ en in kwartjes. Haal de pitten uit de granaatappel.
-
Voeg alles bij de sangria en werk af met enkele takjes munt. Laat enkele uren marineren.
-
Voeg de ijsblokken toe en serveer in glazen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven