Sangrita
PT15M
4 porties
250 ml Spar vers sinsaasappelsap
250 ml Boni tomatensap
2 sap van limoenen
1 kleine ui
1 el worcestersaus
plakjes komkommer
cayennepeper
tequila
Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn tot je 2 el bekomt.
-
Doe de uisnippers in de blender, samen met het sinaasappelsap, tomatensap, limoensap en de worcestersaus. Kruid met cayennepeper en zout en mix heel fijn.
-
Zet koel en duw indien nodig door een zeef.
-
Serveer in kleine glaasjes gegarneerd met een plakje komkommer en een shotje tequila erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven