Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe een handvol ijsblokjes in een schenkkan. Giet de wijn en cognac erover.
-
Roer de suiker erdoor, tot deze oplost.
-
Overgiet met spuitwater en sinaasappelsap.
-
Plaats koel.
-
Snij de citrusvruchten in flinterdunne plakjes.
-
Doe het fruit in een gekoelde kom en schenk de sangria erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven