Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Januari
- Februari
- Maart
- December
- Groenten
Witte kool
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn. Snij de prei en witte kool fijn.
-
Was de groenten.
-
Stoof de groenten in wat olijfolie aan onder deksel, zodat het vocht in de pot blijft en de groenten niet te veel kleuren.
-
Voeg de bouillon toe en laat een 30-tal min zachtjes koken.
-
Voeg na 20 min de room toe.
-
Mix de soep glad en kruid met peper en zout.
-
Afwerking: bak de spekblokjes krokant in een hete pan zonder vetstof en laat uitdruppen op keukenpapier.
-
Hak de noten en rozijnen wat fijner.
-
Meng alles, ook de mosterd, onder de zure room.
-
Giet de soep in diepe borden. Werk de soep af met een quenelle van de zure roommengeling.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven