Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de spaghetti beetgaar.
-
Pel de uien en de knoflook, snipper ze fijn en fruit aan in een pan met olijfolie.
-
Voeg het gehakt toe en bak het rul.
-
Voeg het water, het bouillonblokje, het tomatenconcentraat, de gepelde tomaten uit blik, de laurier en een takje tijm toe.
-
Laat de saus een uur sudderen op een laag vuur, totdat ze geen water meer bevat.
-
Breng op smaak met peper.
-
Serveer de spaghetti met de saus en de kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven