Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het rundvlees in blokjes (of koop het reeds in stukken gesneden).
-
Laat een klontje boter smelten in een kookpot. Voeg de diepgevroren uiringen toe en bak glazig.
-
Voeg het stoofvlees toe en laat aan alle zijden bakken. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de bruine suiker, de mosterd, het laurierblaadje en enkele takjes tijm toe. Meng alles.
-
Zet het deksel op de pot en laat gedurende 1,5 tot 2u stoven. Voeg indien nodig wat extra vocht toe.
-
Bind de saus met wat sausbinder. Serveer bijvoorbeeld met aardappelpuree.
-
Serveer bijvoorbeeld met aardappelpuree of verse frietjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven